Senin, November 30, 2020
More

    Sunta Atmaja

    Sunta Atmaja
    34 KIRIMAN0 KOMENTAR

    Bab 3: Tepung Lawung nu Aheng

    Jam satengah genep Holmes balik deui. Manehna gumbira. “Hasil, Watson,” ceuk Holmes, waktu kuring ngasongkeun cienteh. “Naon, Holmes? Geus kaungkab misteri teh?” kuring nanya, kaget. “Henteu. Tapi,...

    Bab 2: Carita Nona Worstan

    “Carioskeun lalakonna, Bu,” ceuk  Holmes sanggeus ngagosok-gosokkeun dua dampal leungeunnna kebek ku sumanget.  Panonna cahayaan, diukna beuki nyanghareup. Nona Morstan ngamimitian cumarita, kuring  jeung Holmes...

    Bab 1: Tamu Sherlock Holmes

    [contact-form][contact-field label="Nama" type="name" required="true" /][contact-field label="Surel" type="email" required="true" /][contact-field label="Situs web" type="url" /][contact-field label="Pesan" type="textarea" /][/contact-form]

    Sukrasana Lena di Disparbud Karawang dina Festival Dalang Muda Tingkat Nasional

    Karawang, bewarajabar.com -- Di nagara Magada Bangbang Somantri nyanghareupan raja-raja sewu nagara nu ngalamar Dewi Citrawati sarta rek ngancurkeun Magada dumeh maranehna ngadenge  yen...

    Jalan Antara Karajan jeung Kareo Desa Pacing Kecamatan Jatisari

    Karawang, bewarajabar.com -- Jalan nu ngahubungkeun patalimarga warga RW 05 Kampung Karajan jeung warga   RW 02 Kampung Kareo Desa Pacing Kecamatan Jatisari, Karawang, kungsi...

    Seni Tradisional di Radio Sturada Karawang

    Karawang, bewarajabar.com -- Unggal malem Salasa, malem Saptu jeung poe Minggu, aya acara pagelaran siaran hidup seni tradisional di Radio AM 14,75 Sturada (Studio...

    Herni Nuraeni, M.Pd. Guru Berprestasi di Karawang

    Karawang, bewarajabar.com -- Herni Nuraeni, M.Pd. Guru SDN Karawang Wetan III Kecamatan Karawang Timur meunang Peringkat Ka-1 dina Lomba Guru Berprestasi Tingkat Kabupaten Karawang...

    Desa Pacing Daerah Pertanian di Tatar Karawang Juara Budidaya Jamur Merang

    Karawang, bewarajabar.com -- Desa Pacing Kecamatan Jatisari Kabupaten Karawang  mangrupa daerah pertanian dataran rendah di  tatar kaler Provinsi Jawa Barat  nu ngahasilkeun pare,  sayuran...

    Tari Sugriwa Subali SDN Nagasari II Karawang Barat

    Karawang, bewarajabar.com -- Tari Sugriwa Subali hasil kreasi pelatih tari  SDN Nagasari II Karawang Barat, Tatang Sukari, nu kungsi tandang dina lomba “tari kreasi...

    Seni Calung “Dadaksakala” Ngamumule Basa Sunda

    Karawang, bewarajabar.com -- Seni calung “Dadaksakala” grup seni ti Kecamatan Pedes  nu manggung di hiji acara resepsi di Kecamatan Ciampel, Karawang, sawatara waktu katukang,...

    Topeng Banjet “Mekar Munggaran” Turunan Topeng “Baskom”

    Karawang, bewarajabar.com -- Seni Sunda has Karawang Topeng Banjet Grup “Mekar Munggaran” turunan Topeng “Baskom” (H. Cari) pingpinan Mamah Ranah Jenong manggung di acara...

    Rumah Pohon jeung Semok di Cikahuripan, Tegalwaru, Karawang

    Karawang, bewarajabar.com -- Saung ranggon nu aya dina tatangkalan nu kiwari dipiwanoh “rumah pohon” jeung ayunan nu make jaring nu dipentang kana tatangkalan nu...

    Hanapi Guru Tari Jaipong di Karawang

    Karawang, bewarajabar.com -- Hanapi warga Kampung Gokgik Desa Lemahmulya Kecamatan Majalaya Kabupaten Karawang geus 36 taun tumetep tur jadi guru tari jaipong di ieu...

    Tilar Dunya di Jero Guha Kutatandingan Karawang

    Karawang, bewarajabar.com -- Guha Kutamasigit, tempat jarah di tanah Perhutani leuweung Kutatandingan lebah Desa Mulyasejati Kecamatan Ciampel, Karawang, geus ngabalukarkeun 4 urang tilar dunya,...

    Cikahuripan Sumber Cai di Tatar Kidul Karawang

    Karawang, bewarajabar.com -- Cikahuripan salah sahiji sumur ti opat sumur di Desa Cintawargi, Kecamatan Tegalwaru, Karawang tatar kidul, nu jadi sumber cai pamarentah Kabupaten...

    TOP AUTHORS

    Avatar
    605 KIRIMAN0 KOMENTAR
    Avatar
    3 KIRIMAN0 KOMENTAR
    Adar Mahdar
    13 KIRIMAN0 KOMENTAR
    Avatar
    6259 KIRIMAN2 KOMENTAR
    Avatar
    314 KIRIMAN0 KOMENTAR
    Avatar
    19 KIRIMAN0 KOMENTAR
    Avatar
    3 KIRIMAN0 KOMENTAR
    Bully Tarongkeng
    2949 KIRIMAN0 KOMENTAR
    Avatar
    63 KIRIMAN0 KOMENTAR
    Avatar
    0 KIRIMAN0 KOMENTAR
    Avatar
    7 KIRIMAN0 KOMENTAR
    Avatar
    1 KIRIMAN0 KOMENTAR
    Avatar
    0 KIRIMAN0 KOMENTAR
    Avatar
    0 KIRIMAN0 KOMENTAR
    Heri H. RD
    2 KIRIMAN0 KOMENTAR
    Avatar
    88 KIRIMAN0 KOMENTAR
    Avatar
    0 KIRIMAN0 KOMENTAR
    Avatar
    0 KIRIMAN0 KOMENTAR
    Avatar
    0 KIRIMAN0 KOMENTAR
    Avatar
    0 KIRIMAN0 KOMENTAR
    Avatar
    4 KIRIMAN0 KOMENTAR
    Sunta Atmaja
    34 KIRIMAN0 KOMENTAR
    - Advertisment -

    Most Read

    Cegah Vovid-19 Polsek Arcamanik Laksanakan Penyemprotan Disinfektan Mako Polsek 

    Bandung, bewarajabar.com - Minggu, 29 November 2020, Guna Menekan Penyebaran Covid 19 Polsek Arcamanik lakukan Penyemprotan Disinfektan di Mako Polsek Arcamanik, khususnya wilayah Arcamanik...

    Bhabin Polsek Bojongloa Kidul Sosialisasi 3M 1T di Terminal Leuwipanjang Ops Bina Kusuma 2020

    Bandung, bewarajabar.com - Bertempat di terminal Leuwipanjang Bojongloa kidul Kota - Bandung, Bhabinkamtibmas Polsek Bojongloa Kidul Polrestabes Bandung Aiptu Enang Sobarna, melaksanakan Ops Bina...

    Operasi Yustisi Penegakan Disiplin Polsek Sumur Bandung Polrestabes Bandung

    Bandung, bewarajabar.com - Minggu, 29 November 2020 Kapolsek Sumur Bandung Polrestabes Bandung AKP Septa Firmansyah SH,Sik, melaksanakan operasi Yustisi Penegakkan Disiplin Inpres No.6 Tahun...

    Operasi Yustisi Gakplin Inpres 6/2020 Polsek Ujungberung Berikan Sangsi Pada Pelanggar

    Bandung, bewarajabar.com - Minggu, 29 Nopember 2020, Jajaran polsek Ujungberung Polres Bandung, melaksanakan giat operasi Yustisi Penegakkan Disiplin Inpres No.6 Tahun 2020 bekerjasama dengan...