Sign in

Sign up

Kabid Penaiszawa Ngingetan Pagawe Ngalaporkeun Kagiatan sarta Kinerja

by on April 23, 2019 0

Bandung, bewarajabar.com – Rutinitas Apel nu biasa dilaksanakeun unggal poe Senen ngarupakeun bagian tina kadisiplinan pikeun para pagawai Kanwil Kemenag Provinsi Jawa Barat, salian ti kitu, pembina apel biasana ngaamanatkeun ngeunaan program kerja nu enggeus turta bakal dilaksanakeun, bisa dijadikeun informasi tambahan pikeun pagawe. Dina poe Senen tanggal 13 November nu kaliwat, di lapangan...

Selengkapnya

Peringatan HAB ke – 72 Kementerian Agama Dihadiri Gubernur

by on April 23, 2019 0

BANDUNG, bewarajabar.com – Kementerian Agama RI berdiri pada 3 Januari 1946. Sejak saat itu, 3 Januari diperingati sebagai hari Amal Bakti (HAB). Indonesia menjadi negara pertama di dunia yang memiliki Kementerian (Departemen kala itu) di bidang Agama. Di usianya ke-72 pada tahun ini, sebagai bagian dari kelembagaan negara, Kemenag diminta terus berinovasi terutama terkait...

Selengkapnya

Ngaronjatkeun Kualitas Bimwin Kemenag Jabar Ngayakeun Evaluasi

by on April 23, 2019 0

Bandung, bewarajabar.com – Keluarga ngarupakeun struktur organisasi paling handap dina hiji nagara, tapi ayana kalintang nangtukeun karaharjaan turta kaamanan nagara. Pamarentah kalintang merhatikeun kehirupan keluarga turta ngaturna dina regulasi nu kudu dituturkeun ku masarakat Indonesia. Kementerian Agama nyangking tugas berat dunia tur akhirat eta kuayana Undang-undang Nomor 1 taun 1974 ngeunaan Perkawinan. “Perkawinan eta teu cukup ngan...

Selengkapnya

Kemenag Cianjur Rapat Nyiapkeun UNBK MTs

by on April 23, 2019 0

bewarajabar.com – Kepala Kantor Kementerian Agama (Kemenag) Kabupaten Cianjur Pardi Suhardian dibarengan Kasubbag TU Abdul Rauf sarta Kasi Pendidikan Madrasah Hamdan, muka rapat persiapan UNBK (Ujian Nasional Berbasis Komputer) tingkat Madrasah Tsanawiyah, diluuhan 7 Kepala Madrasah Negeri jeung 133 Kepala Madrasah Swasta, di Gedong KDA kompleks perkantoran Kemenag Kabupaten Cianjur, sawatara waktu katukang. Rapat...

Selengkapnya

Ceuk Kakanwil Depag Jabar : Yakinkeun Diri Pikeun Jadi ASN

by on April 23, 2019 0

Bandung,bewarajabar.com. – Poe kahiji pelaksanaan Tes SKB (Seleksi Kompetensi Bidang) CPNS (Calon Pegawai Negeri Sipil) Kemenag Jabar Taun 2018 disambut antusias ku para peserta nu geus teu sabar pikeun neruskeun perjoangan jadi ASN (Aparatur Sipil Negara) di Kemenag Jabar, kagiatan lumangsung di UPI Bandung, Senin (17/12/2018). Antusias para peserta nu ngawengku ti sababaraha daerah...

Selengkapnya