Sign in

Sign up

Warta Sunda

Ngeusi Bulan Ramadhan PWI Kota Bandung Ngabagikeun Takjil

by on May 11, 2019 0

Bandung, bewarajabar.com – PWI (Persatuan Wartawan Indonesia) Kota Bandung ngeusi Ramadhan ku ngabagikeun  takjil haratis kanu ngalaliwat disabudeureun Sekretariat PWI Kota Bandung di Stadion Sidolig Jalan Ahmad Yani No 262 Bandung, Juma’ah (10/5/2019). Ngabagikeun takjil haratis dilaksanakeun PWI Kota Bandung ngarupakeun bentuk kanyaah tur ngajenan ka kaum muslim nu keur ngalaksanakeun ibadah puasa turta...

Selengkapnya