Sign in

Sign up

Warta Sunda

Juli 7, 2019

Mang Oded Ngajurunglaku 2.605 Calhaj Kota Bandung

0 10 Views

Bandung, bewarajabar.com – Walikota Bandung, Oded M. Danial nitipkeun pameredih husus ka para Calhaj (calon jemaah haji) ti Kota Bandung nu bakal miang ka Tanah Suci taun 1440 Hijriah ieu. Sacara husus Walikota Bandung nu dipiwanoh Mang Oded meredih sangkan para Calhaj ngadoakeun Kota Bandung. “Mugia warga Kota Bandung dibere kasehatan,...

Selengkapnya
Juli 7, 2019

Wagub Jabar Nitenan PPDB 2019 di Bandung

0 17 Views

Bandung, bewarajabar.com – Wakil Gubernur Jawa Barat Uu Ruzhanul Ulum nitenan langsung pelaksanaan munggaran PPDB (Pendaftaran Peserta Didik Baru) Taun 2019 di SMA Negeri 8 Kota Bandung jeungSMK Negeri 3 Kota Bandung, Senen (17/6/2019). Antusias masarakat pikeun nyakolakeu anakna ka SMA/SMK kacida luhurna, eta hal katembong tina antrian panjang dina poe...

Selengkapnya
Juli 4, 2019

Kelurahan Cijagra Pangwedelna Inovasi di Jawa Barat

0 31 Views

Bandung, bewarajabar.com – Enggoning ngawujudkeun visi Kota Bandung Unggul, Nyaman, Sejahtera, tur Agamis, unsur kewilayahan giat mateakeun inovasi ku ngahadirkeun pelayanan publik nuprima. Eta hal nu jadi motivasi Kelurahan Cijagra terus nyawalakeun inovasi. Hasilna, pelayanan di kelurahan gampang diakses ku warga. Lian tikitu, Kelurahan nu perenahna di Kecamatan Lengkong eta sukses...

Selengkapnya
Juni 19, 2019

Ceuk Ketua Komisi V DPRD Jabar : Leungitkeun Istilah Sakola Favorit Dina PPDB 2019

0 30 Views

Bandung, bewarajabar.com — Kolot diperedih henteu maksakeun barudakna pikeun asup sakola favorit. Dina sistem PPDB (Penerimaan Peserta Didik Baru) 2019 geus ditetepkeun tilu jalur asup nu disadiakeun. Kitu diungkabkeun Ketua Komisi V DPRD Jawa Barat, Syamsul Bachri di Bandung, Senen (17/6/2019). “Lantaran ku sistem PPBD eta, tangtuna istilah sakola favorit kudu...

Selengkapnya
Mei 28, 2019

ASN Kota Bandung Teu Meunang Narima Parsel jeung Make Mobdin

0 105 Views

Bandung, bewarajabar.com – Walikota Bandung, Oded M Danial nyarek ka para pejabat katut ASN (Aparatur Sipil Negara) narima atawa ngirimkeun parsel sarta mudik ngagunakeun Mobdin (kendaraan dinas). “Ntong lah narima parcel. Teu meunang soteh alatan bakal mangaruhan kana kinerja,” tandesna, Senen (27/5/2019). Eta panyarek sapagodos jeung pangeling ti KPK (Komisi Pemberantasan...

Selengkapnya
Mei 28, 2019

Kemenag Jabar Ngabagikeun Paket Sembako Ramadhan

0 103 Views

Bandung, bewarajabar.com – Bulan Ramadhan geus asup poe ka duapuluh tilu, teu karasa sakeudeung deui nyanghareupan Lebaran atawa Hari Raya Idul Fitri. Samemeh asup waktu libur atawa cuti bersama, Kanwil Kementerian Agama Provinsi Jawa Barat gawe babarengan jeung Baznas Provinsi Jawa Barat ngayakeun kagiatan Sosial Keagamaan nyaeta Pembagian Paket Sembako kanu...

Selengkapnya
Mei 28, 2019

Ketua DPRD Jabar Nyangking Gelar Doktor Elmu Pamarentahan ti Unpad

0 99 Views

Bandung, bewarajabar.com – Ketua DPRD Provinsi Jawa Barat Ineu Purwadewi Sundari tinekanan ngahontal gelar doktor dina Bidang Studi Ilmu Pemerintahan, Fakultas Ilmu Sosial & Ilmu Politik, Universitas Padjadjaran sarengsena Sidang Promosi Doktor, kalayan hasil predikat cumlaude di Kampus Universitas Padjadjaran, Jalan Dipatiukur Kota Bandung, sawatara waktu katukang. “Alhamdulillah disertasi kuring nu...

Selengkapnya
Mei 27, 2019

Teu Lulus PPDB Tong Hariwang Swasta Buka Nepika 15 Juli 2019

0 78 Views

Bandung, bewarajabar.com – Calon peserta didik anyar diperedih henteu hariwang, mun seug teu lulus seleksi PPDB (Penerimaan Peserta Didik Baru) 2019. Sabab, pengumuman kalulusan PPDB 2019 dilaksanakeun dua minggu samemeh penutupan pendaftaran ka sakola swasta. Kitu diungkabkeun Tim Teknis PPDB 2019, Edy Purwanto. “Sakola swasta masih muka pendaftaran nepika 15 Juli...

Selengkapnya
Mei 26, 2019

Kabag TU Kemenag Jabar : Humas Teu Bisa Dianggap Enteng

1 89 Views

Bandung, bewarajabar.com – Peran Kehumasan di Kementerian Agama teu bisa dianggap enteng, lantaran Humas ngarupakeun corong pikeun Kemenag sarta garda panghareupna dina ngabentuk citra. Kitu ditembrakkeun Kepala Bagian Tata Usaha Kanwil Kemenag Provinsi Jawa Barat, H.A. Handiman Romdony sawaktu muka Rapat Koordinasi Sub Bagian Informasi & Humas, di Aula Usisa Al...

Selengkapnya
Mei 23, 2019

Ketum PB PGRI Optimistis Pasualan Kakurangan Guru Rengse Lima Taun

0 56 Views

JAKARTA, BEWARAJABAR.COM — PB PGRI (Pengurus Besar Persatuan Guru Republik Indonesia) optimistis pasualan kakurangan guru rengse dina lima taun kahareup. Kiwari, kakurangan guru geus nepi level psikologis sajuta dieusi ku tenaga pendidik honorer. PB PGRI ngajen, pamarentah ngabogaan komitmen pikeun ngarengsekeun kakurangan guru. Buktina ku saniskara program nu dilaksanakeun KemenPAN-RB (Kementerian...

Selengkapnya
  • 1
  • 2