Jumat, Agustus 14, 2020
Beranda Warta Sunda

Warta Sunda

Ceuk Walikota Bandung : Pejabat Tong Saukur Ngadeluk di Kantor Komo Bisana Ngan Marentah Anak Buah

Bandung, bewarajabar.com -- Walikota Bandung, Oded M. Danial ngistrenan 9 Pejabat Tinggi Pratama jeung Jabatan Administator di lingkungan Pemkot (Pemerintah Kota) Bandung, sawatara waktu...

Oded Nyerenkeun Pangajen Ka 29 Anggota Tim Prabu

Bandung, bewarajabar.com -- Walikota Bandung, Oded M. Danial nyerenkeun pangajen ka 29 anggota Tim Prabu Polrestabes Bandung. Eta pangajen ngarupkeun bentuk apresiasi kana dedikasi tur...

Pariwisata Keur Ngahirupkeun Ekonomi

bewarajabar.com -- Rahayat Indonesia anu jumlahna 260 jutaan, mangrupa potensi nu luar biasa pikeun ngagerakeun ekonomi rahayat nu kacandet alatan sasalad covid'19. Presiden ngarasa hanjelu,...

Milangkala Ke-59 IKWI, Siap Ngadegkeun Koperasi Sembako Jeung Simpan-Pinjam

Jakarta, bewarajabar.com -- Ikatan Keluarga Wartawan Indonesia (IKWI) Pusat kiwari keur tatahar ngawujudkeun koperasi nu skalana nasional. Ngadegkeun koperasi teh pikeun nga-optimalkeun potensi nu...

Anggota IKWI/PWI Jawa Barat Juara Karya Tulis Nasional

Jakarta - bewarajabar.com -- Dua Anggota Ikatan Keluarga Wartawan Indonesia (IKWI) / PWI Jawa Barat, ngaleler Juara 1 jeung Juara 2 "Lomba Karya Tulis...

SMSI Jawa Barat Ngadegkeun Newsroom Siberindo.co, Indonesia Today Jeung Cyber Indonesia Network

Bandung, bewarajabar.com -- Sabada resmi jadi Konstituen Dewan Pers, pangurus pusat Serikat Media Siber Indonesia (SMSI) ngabentuk News Room nu eusina sakumna anggota SMSI....

Pariwisata di Garut Hese Majuna

Garut, bewarajabar.com -- Salila ieu, ti jaman kolonial keneh Garut teh jadi pamungpungan balarea. Pada ngadeugdeug, tur geus kawentar ka sakuliah dunya, nepi ka...

Sabandung Di Kebonlega Bakal Terus Diayakeun

Bandung, bewarajabar.com  -- Dina mangsa pandemi Covid-19, pihak pamarentahan Kelurahan Kebonlega, Kecamatan Bojongloa Kidul, terus ngayakeun tarekah pikeun warga, kucara ngayakeun aksi sosial gerakan...

Upaya Ngaraharjakeun Guru, PGRI Jabar Apresiasi Pemkot Bandung

Bandung,bewarajabar.com -- Upaya ngaraharjakeun Guru hususna Guru honorer, Persatuan Guru Republik Indonesia (PGRI) Jawa Barat nga-apresiasi Pemerintah Kota Bandung. Salah sahijina nya eta milu...

Haji Batal, Kumaha Dana Setoran Pelunasan Jamaah?

Jakarta, Bewarajabar.com -- Pamarentah cindek ngabatalkeun jamaah miang ibadah haji 1441H/2020M, eta hal dumasar kana Keputusan Menteri Agama (KMA) No 494 taun 2020. Tuluy,...

Haji 2020 Bangkar, Kieu Prosedur Dipulangkeunana Setoran Lunas Bipih Reguler

Jakarta, Bewarajabar.com -- Kementerian Agama geus mutuskeun pikeun ngabatalkeun panginditan jamaah haji 1441H/2020M. Ieu kawijakan teh ditepikeun ku Menag Fachrul Razi dina 2 Juni...

Rumah Ibadah Dibuka Deui, Kieu Kamandang Plt Kakanwil

Bandung, Bewarajabar.com -- Sanggeus diwawarkeunna Surat Edaran Menteri Agama RI nomer 15 taun 2020 ngeunaan panduan penyelenggaraan kegiatan keagamaan di rumah ibadah, Kanwil Kementerian...
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -
- Advertisment -

Most Read

Hidup 100 Persen, Sadar Sehat Produktif dan Bahagia Untuk Cegah Narkoba

Bandung, bewarajabar.com -- Meski belum darurat narkoba, namun di tengah masa pandemi Covid-19 peredaran narkoba di Kota Bandung tetap terjadi. Oleh karenanya, Program Pencegahan,...

Selama Pandemi Covid-19 Perpustakaan Tutup, Pecinta Buku bisa Manfaatkan Layanan Aplikasi e-Pustaka Bandung

Bandung, bewarajabar.com -- Selama situasi pandemi Covid-19, Perpustakaan Kota Bandung menutup layanan baca di tempat dan peminjaman buku. Petugas hanya menerima layanan pengembalian buku...

Ubah Dokumen Kependudukan Bisa Via E-Mail, Begini Caranya

Bandung, bewarajabar.com -- Dokumen kependudukan adalah kebutuhan administratif dasar yang harus dimiliki oleh setiap warga negara. Namun, ada kalanya menemukan kesalahan atau perubahan data...

Pemkot Bandung Akselerasi Kota Ramah Lansia

Bandung, bewarajabar.com -- Pemerintah Kota (Pemkot) Bandung melalui Dinas Pemberdayaan Perempuan, Perlindungan Anak dan Pemberdayaan Masyarakat (DP3APM) Kota Bandung terus memperkuat peran dan fungsi...