Sign in

Sign up

Warta Sunda

November 13, 2019

WANGSIT SUNDASUYA (1)

0 169 Views

Luluhur Ki Sunda miharep sangkan ieu nagara TATA TINGTRIM, GEMAH RIPAH, RÉPÉH RAPIH, LOH JINAWI dina papayung PANJI PAYUNG AGUNG SUNDA GALUH PAKWAN PAJAJARAN - SUNDA NUSWANTARA, kalawan palasipah: SILIH ASIH, SILIH ASUH, SILIH ASAH, SILIH WANGI, demi kaciptana nagari nu adil makmur, aman santosa, damey sejahtera di BUMI PERTIWI, salametkeun...

Selengkapnya
November 11, 2019

Alhamdulillah Bewara Jabar Geus Nyorang 8 Taun

0 363 Views

Teu kaerong ti samemehna, ieu Tabloid Bewara Jabar bisa ngalalakon dibuana Sunda umurna geus nyorang dalapan taun. Da enya atuh teu kaerong, alatan dina pajamanan kiwari, dina mangsa jatidiri urang Sunda gagaleongan katebak angin paneka katut urang Sunda nu meh sabagean gede geus leungiteun tatapakan titincakan nu sabenerna jadi urang Sunda,...

Selengkapnya
November 10, 2019

WANGSIT RAHYANG AJARWANGI SATUNTAS BINOJAKRAMA

0 336 Views

Regepkeun! Hasil binojakrama milih pupuhu nagri di nagari Antara Dwibuwana Dwisamudra wanci warsih dwitayasangawelas bakal ngahasilkeun nagara nu ajénna mun dijual hargana dimurah-maréh. Hayu urang bandungan! Sabab pikeun meunangkeun duit sangkan bisa naur hutang nu kudu dibayar sawarsi kahareup geus moal bisa kauntup. Dina ayana ogé wangsa lian nu nulungan mikiran...

Selengkapnya
Oktober 30, 2019

Jodo, Pati, Kebon Binatang

0 139 Views

/I/ Meuli Pangantén téh basa di Rumantang Siang, 17 Pébruari 2004, leuwih ti tilu taun ka tukang. Harita keur meneran milu méntaskeun Sisit Kadal, yasana Arthur S. Nalan. Teu kudu dicaritakeun ngeunaan prak-prakan péntasna mah, da lain éta point of view–na. Nu puguh mah: boga kereteg harita meuli Pangantén téh lantaran...

Selengkapnya