Sign in

Sign up

Warta Sunda

Oktober 30, 2019

Dai Ogé Nyebarkan Kang Pisman

0 68 Views

BANDUNG, BEWARAJABAR.COM — Program ngokolakeun runtah maké konsép Kang Pisman (Kurangi, Pisahkan, Manfaatkan) nu diterapkeun Pemerintah Kota (Pemkot) Bandung, mimiti ngalibetkeun dai atau penceramah agama. Para dai miboga bagéan badag pikeun ngajadikeun Kang Pisman salaku budaya anyar dina ngelola runtah sangkan nepi ka jadi Zero Waste City. Ngalibetkeun para dai dina...

Selengkapnya
Oktober 30, 2019

Ngahiji Meresihan Walungan Citarum Kolot

0 72 Views

BANDUNG, BEWARAJABAR.COM — Kurang-leuwih 800 urang mersihan Walungan Citarum Kolot di budeureun Batununggal, Ahad (27/10/2018). Asal sakabéhna ti anggota TNI, mahasiswa Institut Teknologi Nasional (Itenas), anggota Lembaga Dakwah Islam Indonesia (LDII), jeung aparat Kecamatan Bandung Kidul, Lengkong, jeung Kecamatan Bojongloa Kidul. Ieu kagiatan ogé mangrupa bagéan tina upaya TNI manunggal bareng...

Selengkapnya
Oktober 30, 2019

Glow Art Festival Jadi Panutup Rangkaian HJKB ka 209 Taun

1 766 Views

Bandung, Béwarajabar.com – Salaku panutup rangkaian Hari Jadi Kota Bandung (HJKB) nu ka-209 Taun, acara nu dijudulan Festival Seni Cahaya 2019 ngajadikeun wilayah Taman Tegalega gumilap sagalarupa warna, atau paradeu lampion jeung instalasi lampu hias, Saptu peuting (26) / 10/2019) nepi Senén (28/10/2019). Tampilna tron ​​dance jadi sajén bubuka acara utama...

Selengkapnya
Oktober 9, 2019

PWI Kota Payakumbuh jeung Kabupaten Lima Puluh Kota Hayang Diajar ti Humas Pemkot tur PWI Kota Bandung

0 99 Views

Bandung, bewarajabar.com – Dina Study Komparatif PWI (Persatauan Wartawan Indonesia) dibarengan Kepala Bagian (Kabag) Humas Hendra katut Kepala Sub Bagian (Kasubag) Humas DPRD Kota Payakumbuh jeung Kabupaten Limapuluhkota ditarima langsung ku Kabag Humas Kota Bandung Sony Teguh Prasatya, dibarengan Kasubag Infomasi Humas Ruri Rahmawati katut rengrengan pangurus PWI Kota Bandung di...

Selengkapnya
Oktober 7, 2019

PWI Kota Bandung Didongdon PWI Aceh Jaya

0 117 Views

Bandung, bewarajabar.com – Nitenan kasuksesan kinerja PWI (Persatuan Wartawan Indonesia) Kota Bandung, ngajadikeun rengrengan saprofesi di sababaraha wewengkon hayang guguru ngagali leuwih wedel informasi. Sangeus sawatara waktu nu kaliwat, PWI Makassar, kiwari PWI Aceh Jaya Nanggroe Aceh Darussalam ngadongdon PWI Kota Bandung. “Ngadenge turta maca disaniskara media, PWI Kota Bandung hasil...

Selengkapnya
Oktober 2, 2019

Raker jeung Press Gathering PWI Kota Bandung 2019Lumangsung Lancar sarta Dirojong Sajumlah Sponsor

0 138 Views

Pangandaran, bewarajabar.com – Lumangsung di Hotel Aquarium nu perenahna dibasisir laut Pangandaran lebah kulon, Senin, (23/9/19) nu kaliwat geus dilaksanakeun ngistrenan  kapangurusan PWI Kota Bandung Peduli nu diluluguan Asep Budi Heryanto. Acara ngistrenan ngarupakeun bagian tina acara Rapat Kerja & Press Gathering 2019 PWI Kota Bandung. Hardiyansyah, SH, salaku Ketua PWI...

Selengkapnya
Oktober 2, 2019

PWI Kota Bandung Ngasahkeun Koperasi Pena Karya Sejahtera

0 99 Views

Pangandaran, bewarajabar.com – Koperasi Pena Karya Sejahtera disahkeun Persatuan Wartawan Indonesia (PWI) Pokja Kota Bandung dina rapat anggota nu lumangsung di Pangandaran   Salasa (24/9-2019) nu kaliwat. Dibentukna Koperasi PWI Kota Bandung lumangsung kalayan demokratis tur harmonis  diiluan 42 peserta. Pemilihan pangurus koperasi diiluan tilu kandidat, nyaeta Rusyandi, Maman Suherman, jeung Asep...

Selengkapnya
Oktober 2, 2019

Body Rafting Citumang Ngaronjatkeun Disiplin tur Sumanget PWI Kota Bandung

0 75 Views

Pangandaran, bewarajabar.com – Enggoning ngaronjatkeun sumanget kerja PWI Kota Bandung ngadongdon tempat pariwisata nu aya di Pangandaran. Dina eta kasempetan ngalaksanakeun body rafting di Citumang nu panjangna kurang leuwih 2,5 km atawa 2 nepika 3 jam waktu pengarungan. Body Rafting Citumang perenahna di walungan Ciwayang, Cigugur, Pangandaran, lumangsung Salasa (24/9/19) nu...

Selengkapnya
September 12, 2019

Operasional Mimiti 2020RSKIA Kota Bandung Bakal Jadi RSUD

0 115 Views

Bandung, bewarajabar.com Progres pangwangunan RSKIA (Rumah Sakit Khusus Ibu & Anak) di Jalan KH Wahid Hasyim Kopo) geus ngahontal 95 persen. Eta rumah sakit nalika geus operasional bakal diproyeksikeun jadi RSUD. Direktur RSKIA Bandung Taat Tagore nembrakkeun, pangwangunan geus asup tahap ahir. Pihakna nitenan pangwangunan bakal rengse taun 2019 katompernakeun. “Muga-muga ahir...

Selengkapnya
September 12, 2019

Didi Supriyadi : “Di Kantor Wae Tacan Optimal Komo Deui di Imah”PGRI Nolak Wacana PNS Gawena Di Padumukan

0 80 Views

Jakarta, ewarajabar.com PGRI (Persatuan Guru Republik Indonesia) nolak wacana PNS bisa digarawe di padumukannana sewang sewangan. Dumeh, fungsi pelayanan napel di PNS tangtuna teu pas mun seug kudu digawe di padumukaannana. “Kuring teu panuju PNS gawe di imah. Di kantor wae tacan optimal, komo deui di imah,” ceuk Didi Supriyadi salah saurang...

Selengkapnya