Sign in

Sign up

Oktober 30, 2019

Glow Art Festival Jadi Panutup Rangkaian HJKB ka 209 Taun

By admin@bewara 1 437 Views

Bandung, Béwarajabar.com – Salaku panutup rangkaian Hari Jadi Kota Bandung (HJKB) nu ka-209 Taun, acara nu dijudulan Festival Seni Cahaya 2019 ngajadikeun wilayah Taman Tegalega gumilap sagalarupa warna, atau paradeu lampion jeung instalasi lampu hias, Saptu peuting (26) / 10/2019) nepi Senén (28/10/2019).

Tampilna tron ​​dance jadi sajén bubuka acara utama ku nampilkeun kombinasi ibing jeung pintonan lampu hias dan napel na wake nu ngibing. Tuluy acara dituluykeun ku ayana pintonan video mapping di Monumen Bandung Lautan Api dan tangu waita nyita awasna masarakat nu nganjang ka Taman Tegalega.

Sajaba dan elta, paradeu kostum ogé dipintonkeun ti 30 peserta nana antarana ti Organisasi Perangkat Daerah (OPD), kewilayahan semua pihak swasta ogé milu ngareuah-reuh Glow Art Festival 2019.

“Sanggeus dua bulan ngayakeun ulang taun ka 209 ku sagalarupa kagiatan jeung acara, poé ieu ditutup ku Glow Art Festival,”ceuk  Wali Kota Bandung, Oded M. Danial,nu tumut ngahadiran éta acara. Inyana nyempetkeun nguriling ninggalian lampion jeung instalasi ti paminton. Sagala bentuk lampion nu miyuni sasatoanjeung tutuwuhan téh ngajéjér ngurulingan monumén Bandung Lautan Api.

Biasana maké mobil hias. Ayeuna siga kieu (péstipal lampion) dipintonkeun di budeureun Taman Tegallega. Pokona mah dipintonkeun supagi teu matak bosen,” pokna.

Sajaba ti éta, Kepala Dinas Kebudayaan dan Pariwisata (Disbudpar) Kota Bandung, Dewi Kaniasari nguningakeun, Glow Art Festival 2019 téh ngarupakeun konsép anyar nu dipintonkeun dina rangkaian HJKB. wanoja nu akrab disauran Kenny ieu téh miharep ku ayananpintonan anyar ieu masarakat bisa leuwih miboga hiburan ti lapion jeung instalasi lampu nu dipintonkeun paminton.

Sanajan sarwa mintonkeun lampion jeung instalasi lampu sakumaha ilaharna Light Festival, Kenny nyambung, namung dina Glow Art Festival ieu kréasi para paminton kudu bisa dipungsikeun jadi semodél stand jeung dipamérkeun salila tilu poé.

“Ieu Glow Art Festival dengan mangrupa konsép nu anyar. Biasana di Light Fest dengan pawai tapi ayeuna mah dianjrekkeun di hiji tempat. Mugia masarakat jadi bisa leuwih ngarasakeun éndahna lantaran ieu téh bakal nepi ka Senén (28/10/2019) stratégi pikeun ngaraketkeun tali silaturahmi papada paminton hususna jeung masarakat umumna, “saur Keny.

Pintonan Glow Art Festival tuluy dipungkas ku nanggap wayang golek dan dalangna Opik Sunandar Sunarya. (Mansuh)

Next Post

Ngahiji Meresihan Walungan Citarum Kolot

Oktober 30, 2019 0
1 Comment
  • Lien 3 minggu ago

    Hello there! Woild you mind if I sare your blog with my facebook group?
    There’s a lot of folks that I think would really enjoy your content.
    Please let me know. Thanks female Viagra oover the counter buy viagra
    order Viagra online

Leave a comment

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

%d blogger menyukai ini: