Sign in

Sign up

25 Januari 2020

Los Sayuran E I Pasar Caringin Kahuruan

By admin@bewara 0 455 Views

Bandung, bewarajabar.com  Pasar Induk Caringin, Los Sayuran E I , Kelurahan Babakan Ciparay, Kecamatan Babakan Ciparay, Kota Bandung, kahuruan, Saptu (25/1) jam 07:58 WIB.
Kepala Dinas Pemadam Kebakaran & Penanggulangan Bencana Daerah (Diskar PB) Kota Bandung, Dadang Iriana netelakeun, kahuruan di Pasar Induk Caringin teh lumangsung kurang leuwih jam 07.50 WIB.
Pihak Damkar PB Kota Bandung kakara narima laporan jam 07:58 WIB.
“Narima laporan kahuruan teh jam 07.58 WIB, nurutkeun salah saurang nu boga Los di Los Sayuran E I, cenah jiganatina aliran listrik.
Nepi ka ayeuna sabab musababna kahuruan di blok B sayuran teh can kapanggih. Malah patugas damkar oge ayeuna masih keneh ngupayakeun mareuman seuneu. (Udin Lesmana/G)

Tinggalkan Balasan