Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot – Ilang Tresnane

0
Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot – Ilang Tresnane

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Ilang Tresnane


MULAI DARI CHORD DASAR "F" UNTUK VERSI ORIGINALNYA


Intro : C..G F G C

C Em
Tak trima trimake
F G
Yen pancen ngono karepe
C Em
Tenane batinku
F G
Ora nglila ake,,,

Am Em
Ning nyatane kudu koyo ngene
F G C..C-G
Mugo mugo bener pilihane

C Am
Wis ilang tresnane
Em F
Wis lali piye sumpahe
G C
Naliko kae..

Am Em
Ning saiki kok ngene dadine
F G
Tresnamu jebul mung ono lambe
C
Mung ono lambe..

Int. Em F G C
F G C Am Dm G C
C..G C

Ulang dari awal

Am
Klopo sing tak tandur
Em
Limang taun sing kepungkur
F G C
Uwis thukul godonge wis dadi janur
Am
Janur sing semampir
Em
Ono ing ngarep omahmu
F G
Nanging sing nyanding kowe dudu awakku
C
Dudu aku…

Outro : Em F G C..C
Baca Juga :  Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Saffe Band - Kembali Bercinta

Tinggalkan Balasan