Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot – Layang Kangen

0
Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot – Layang Kangen

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Layang Kangen

Intro : C Dm F C G
    Em A Dm G

C F C
Layangmu tak tampa wingi kui
Am Em
Wis tak waca apa karepe atimu
F G Em Am
Trenyuh ati iki maca tulisanmu
F Dm G
Ra krasa netes eluh ning pipiku

Interlude: F G

(*)
  C F C
  Umpama tanganku dadi suwiwi
   Am Em
  Iki uga aku mesti enggal bali
   F G Em Am
  Ning kepiye maneh merga kahananku
   F G C
  Cah ayu entenana tekaku

Musik: Am G F Em
    Am G F G C

Reff:
   C F
  Ra maido sapa wong sing ora kangen
   Dm G F G C
  Adoh bojo pengen turu angel merem
   C F
  Ra maido sapa wong sing ora trenyuh
   Dm G
  Ra kepethuk sak wetara pengen weruh
   F G Em Am
  Percaya aku kuatna atimu
   F G C
  Cah ayu entenana tekaku

Kembali ke: (*)

Musik: Am G F Em
    Am G F G C

Kembali ke: Reff
Baca Juga :  Lirik Dan Kunci Gitar Rizky Febian - Kesempurnaan Cinta

Tinggalkan Balasan