Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot – Penyanyi [Aku Ngaku]

0
Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot – Penyanyi [Aku Ngaku]

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Penyanyi [Aku Ngaku]


GUNAKAN KUNCI DASAR "G' UNTUK VERSI ASLINYA


Intro : F G C F C

C Dm
Bisaku yo mung menyanyi
G C
Kanggo wong sing tak tresnani
A Dm
Adol sworo ora isin tak lakoni
G C Fm C
Nganti kapan aku ora ngerti..

C Dm
Aku nyanyi lagu iki
G C
Lagu sworoning ati
A Dm
Golek pangan kanggo nyambung umur iki
G C G C
Rasane nganti garing lambeku iki

Reff:
C Dm
Lagu iki lagu nasibe uripku
G C
Lagu iki lagu tangise batinku..
C Dm
Aku nyanyi karo nangis mbrebes mili
F G C
Rasane nganti garing lambeku iki..

C Dm
Yo mung gitar sing ngancani
G C
Nulis lagu rino wengi..
A Dm
Tanganku nulis manut karepe ati
G C
Lagu iki kanggo wong sing tak tresnani..

Musik : Cm G Cm
C Fm G# G C G

Kembali ke : Reff

C Dm
Bisaku yo mung menyanyi
G C
Kanggo wong sing tak tresnani
A Dm
Adol sworo ora isin tak lakoni
G C
Nganti kapan aku ora ngerti..

Outro : Em F G C G C

Tinggalkan Balasan