Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot – Sewu Kuto

0
Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot – Sewu Kuto

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Didi Kempot - Sewu Kuto

Intro : C Em F G C

C Em
Sewu kuto uwis tak liwati
F C G
Sewu ati tak takoni
C Em
Nanging kabeh podo ra ngerteni
F C G
Lungamu neng endi
Am F
Pirang taun anggonku nggoleki
C G C
Seprene durung biso nemoni

Interlude : Am Dm G C

Reff:
Dm G C Am
  Wis tak cobo nglaliake
F G C
  Jenengmu soko atiku
F G C G Am
 Sak tenane aku ora ngapusi
Dm G C G
  Isih tresno sliramu

(*)
C Em
  Umpamane kowe uwis mulyo
F C G
  Lilo aku lilo
C Em
  Yo mung siji dadi panyuwunku
F C G
  Aku pengen ketemu

(#)
Am F
  Senajan sak kedeping moto
C Em C
  Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo

Intro: Em F C
Am G C

Kembali ke Reff, (*)

Am F
Senajan wektu mung sedelo
C Em C
Tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo

Kembali ke : (#)
Baca Juga :  Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Pas Band - Pantai Abis

Tinggalkan Balasan