Menu

Mode Gelap
Kasus ‘Lingkaran Setan’ di SMAN 1 Ciamis Mengakibatkan 18 Korban, Begini Kata Kadisdik Jabar Sebanyak 18 Siswa Menjadi Korban ‘Lingkaran Setan’ di SMAN 1 Ciamis Emtek Group Resmi Menjadi Official Broadcaster Olimpiade Tokyo 2020

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu · 2 Jul 2016 21:21 WIB

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] – Nyekso Batin


 Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] – Nyekso Batin Perbesar

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] – Nyekso Batin

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] - Nyekso Batin

Am     Em      F
kesel atiku sabar ngerteni
C (-G)
ngempet loroning ati
Dm
tresno karo kowe
Am
opo kudu larane
F G Am
nangis batin nganti koyo ngene

Am
wes dek aku sing mundur
Em
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
F
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
C
aku pengene pisah nanging sliramu wegah
Am
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
Em
tresno iki.. udu dolanan
F G C
loro atiku.. ra karuan

(*)
F
tresno sing suci
C
saikine tinggal janji
F G C
tangise ati dadi bukti..

[Chorus] :
Am Em
ra kuat aku.. nyekso batin lan atiku
F C
trimo o.. ketimbang dadi tambah loro
Am www.bhelagu.com Em
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
F G C
iso nompo atiku opo anane..

Am
wes dek ikhlasno aku
Em
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
F
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
C www.bhelagu.com
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
Am
njero dodo uwes nerimo
Em
aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
F G C
aku tak sing lungo.. atiku loro

==> Kembali ke : (*), [Chorus] (2x)

Outro : Am



=================
Chord Originalnya
=================


Gm Dm D#
kesel atiku sabar ngerteni
A# (-F)
ngempet loroning ati
Gm
tresno karo kowe
Gm
opo kudu larane
D# F Gm
nangis batin nganti koyo ngene

Gm
wes dek aku sing mundur
Dm
ketimbang tak teruske tresnoku dadi tambah ajur
D#
jare cintane bubrah, roso ati ra nggenah
A#
aku pengene pisah nanging sliramu wegah
Gm
wes aku ra kuat aku tak sing minggat
Dm
tresno iki.. udu dolanan
D# F A#
loro atiku.. ra karuan

(*)
D#
tresno sing suci
A#
saikine tinggal janji
D# F A#
tangise ati dadi bukti

[Chorus] :
Gm Dm
ra kuat aku.. nyekso batin lan atiku
D# A#
trimo o.. ketimbang dadi tambah loro
Gm www.bhelagu.com Dm
lilakno aku nyanding tresno sing liyane
D# F A#
iso nompo atiku opo anane..

Gm
wes dek ikhlasno aku
Dm
mungkin dalane pisahan aku marang sliramu
D#
tresno iki tak pendem sak jeroning ati
A#
ikhlas lahir batinku mugo iso oleh ganti
Gm www.bhelagu.com
njero dodo uwes nerimo
Dm
aku mung iso ndongo kowe nggandeng lanangan liyo
D# F A#
aku tak sing lungo.. atiku loro

==> Kembali ke : (*), [Chorus] (2x)

Outro : Gm
Baca Juga :  Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Dewi Sandra - Air Mata Surga
Artikel ini telah dibaca 2 kali

badge-check

Penulis Berita

Baca Lainnya

Lirik Lagu Dan Chord Gitar Edan Turun – Ratna Antika Monata

16 November 2016 - 14:21 WIB

Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Dia – Anji

9 November 2016 - 18:01 WIB

Lirik Lagu Dan Kunci Gitar D’Yamaha – Tiada Lagi Candamu

23 Juli 2016 - 10:42 WIB

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] – Loro Ati

2 Juli 2016 - 21:31 WIB

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A [feat PJR] – Korban Katresnan

2 Juli 2016 - 21:09 WIB

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A – Kelingan Mantan

29 Juni 2016 - 21:40 WIB

Trending di Lirik Dan Kunci Gitar Lagu