Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A – Kelingan Mantan

oleh
Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A – Kelingan Mantan
Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kelingan Mantan
[Intro] C G Am Em
F G C Am Dm G C

Dek, kowe ning ndi ?
kangmas kangen dek, kangen banget
ibarat sego kucing ra di kareti
ambyar ati iki dek, ambyar tenan
opo maneh nek kelingan janjimu dek
terus ning ati
kangmas ameh gawe lagu kelingan mantan lho dek
rekaman neh teko ning studio
mergakno iki ngesakne kangmas

C G
dek kowe mbiyen janji karo aku
Am Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
F G C Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Dm G C
netes elohku mili deres ning pipi

C
pancen loro nek kelingan tentang masa lalu
G
bayangan memang tak seindah kenyataan di hidupku
Am
kelingan awale kita ketemu di sana
Em
berduaan bermesraan penuh canda dan tawa

F G
sumpah janji tresno iki aku karo kowe
C Am
mugo wae iso langgeng tekan sak lawase
Dm G
adek, kangmas nyaman kaleh panjenengan
C
mugo wae tresno iki ora bakal tau dadi kenangan

[Chorus]
C www.bhelagu.com G
dek kowe mbiyen janji karo aku
Am Em
nglakoni tresno suci kanthi ikhlas tekan mati
F G C Am
ning nyatane ngapusi, cidro ati iki
Dm G C
netes elohku mili deres ning pipi