Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A – Kimcil Kepolen

0
Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A – Kimcil Kepolen

Lirik Dan Kunci Gitar NDX A.K.A - Kimcil Kepolen

[Intro] Bm  F#m  G  D F#

Bm F#m G
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
D F# Bm
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
Bm F#m G
opo koyo ngene.. susahe wong kere
D F# Bm
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

F#m
aku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
G
ono opo kok koe bedo karo aku iki
D
opo aku salah nek aku tresno koe
F# Bm
po pendak dino atimu enenge gelisah

F#m
mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
G
ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
D
mergo sak iki tresno enenge gor bondo
F# Bm
menang rupo kalah rupo aku ora popo

[Reff]
Bm F#m G
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
D F# Bm
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
Bm F#m G
opo koyo ngene.. susahe wong kere
D F# Bm
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

F#m
pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
G
jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
D
koe selingkuh ro koncoku cerakku iki
F#
opo dumeh aku wong kere langsung tok larani
http://www.bhelagu.com/2016/06/lirik-dan-kunci-gitar-ndx-a-k-a-kimcil-kepolen.html

Bm F#m
jaremu nek ra FU koe ora i love you
G
jaremu nek ra ninja koe ora cinta
D
nanging pie meneh aku wong ra nduwe
F# Bm
kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

[Reff]
Bm F#m G
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
D F# Bm
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
Bm F#m G
opo koyo ngene.. susahe wong kere
D F# Bm
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo

F#m
yo nek koe ra iso trimo opo enenge
G
gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
D
pancen koe konco neng atimu wuto
F#
menang rupo moto bondo kui pancen koe

Bm F#m
aku wes ra betah ngrasake sifatmu
G
mending aku tak pisah ninggalke sliramu
D
ojo rumongso bisa nek koe ora iso
F#
atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

[Reff]
Bm F#m G
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
D F# Bm
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
Bm F#m G
opo koyo ngene.. susahe wong kere
D F# Bm
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo
http://www.bhelagu.com/2016/06/lirik-dan-kunci-gitar-ndx-a-k-a-kimcil-kepolen.html

Bm F#m G
pancene koe pabu.. nuruti ibumu
D F# Bm
jare nek ra ninja.. ra oleh dicinta
Bm F#m G
opo koyo ngene.. susahe wong kere
D F# Bm
ameh nyandeng tresno.. kalah karo bondo
Baca Juga :  Lirik Dan Kunci Gitar Lagu Betharia Sonata - Tak Mungkin Lagi

Tinggalkan Balasan