Menu

Mode Gelap
Kasus ‘Lingkaran Setan’ di SMAN 1 Ciamis Mengakibatkan 18 Korban, Begini Kata Kadisdik Jabar Sebanyak 18 Siswa Menjadi Korban ‘Lingkaran Setan’ di SMAN 1 Ciamis Cek Selengkapnya Ramalan Prakiraan Cuaca Bandung Hari Ini, Sabtu 15 Januari 2022 How To Handle Every Movie Challenge With Ease Using These Tips 20 Questions You Should Always Ask About Playstation Before Buying It

Seni Budaya · 25 Jul 2020 07:38 WIB

Pariwisata Keur Ngahirupkeun Ekonomi


 Pariwisata Keur Ngahirupkeun Ekonomi Perbesar

bewarajabar.com — Rahayat Indonesia anu jumlahna 260 jutaan, mangrupa potensi nu luar biasa pikeun ngagerakeun ekonomi rahayat nu kacandet alatan sasalad covid’19.

Presiden ngarasa hanjelu, lantaran aya sasalad anggaran balanja nagara loba nu teu kabalanjakeun.

Pikeun Jawa Barat anggaran nu geus dibalanjakeun nepi ka bulan Juli ayeuna karek 24%.

Kitu deui balanja Kementrian, siga anu bararingung jeung paranik narima gempuran sasalad covid anu asalna ti nagri Cina tea. Nepi ka aya hiji kementrian karek ngaluarkeun balanja ukur kurang leuwih ngan 1,5%.

Tangtu ieu teh matak pikahariwangeun geusan muterkeun jalanna ekonomi rahayat.

Peserta terdiri dari : Budayawan, Seniman, UKM, Kuliner, hotel & restoran, Kepolisian

Kabupaten Garut ngaliwatan kementrian pariwisata, ekonomi kreatif, ngayakeun bimbingan teknis sosialisasi adaptasi kebiasaan baru di fave hotel tangga 24 Juli 2020, anu tujuanana keur ngagerakeun ekonomi ngaliwatan pariwisata.

Garut nu kacatur alamna endah, tur seger hawana, tangtu matak ngirut para wisatawan nusantara.
Diharepkeun ku digerakeun deui pariwisata di ieu wewengkon kalawan teu weleh merhatikeun tatacara nu geus ditangtukeun nyaeta dipariksa hawa panas badan, make terenggos (masker) ngajaga anggang, hartina ulah pagegeye, sangkan eta sasalad teh ulah nepi ka tepa tatalepa, anu engkena baris ngariweuhkeun urang sarerea.

Nu miluan dina eta kagiatan teh nyaeta UKM Tentara, Pulisi, Tukang Kaolahan, Seniman, Budayawan, Tukang Ngadangdanan, Tukang ngurus nu kariaan, jrrd ( de)

Artikel ini telah dibaca 1 kali

badge-check

Penulis Berita

Baca Lainnya

Demi Dunya Atikan Nu Walagri, KKNT UPI 2021 Terus Laksana Dina Mangsa Pandemi

28 Juli 2021 - 19:49 WIB

Mahasiswa UPI Ngabakti di Lembur Sorangan

17 Juli 2021 - 14:45 WIB

Mahasiswa UPI Ngabakti di Lembur Sorangan

Seren-sumeren Camat Babakan Ciparay Ti Drs. Momon Ka H. Suparjo, S.Sos

6 April 2021 - 15:43 WIB

TB. Iskandar Kapilih Jadi Ketua BPPKB Banten DPC Kab. Bandung

6 Maret 2021 - 20:11 WIB

SUNDA

12 Februari 2021 - 15:47 WIB

Mushola SDN 12 Lembang Miharep Bantuan Donatur

26 Januari 2021 - 16:20 WIB

Trending di Warta Sunda