Rabu, Desember 1, 2021
Label Bahasa Indung

Tag: bahasa Indung

Nu Patojaiyah (Bagian Kadua)

Dua taun ka tukang, kuring wawuh hiji awéwé tengah tuwuh. Manéhna boga kasakit nu méhméhan nelasan pati. Sabeulah awakna lumpuh. Teu wawuh kana sabeulahna deui. Ku kituna inyana geus pamohalan baranggawé sabihara sabihari. Nunggeulis sapopoéna téh, tuna-waca, haré-haré ka sabudeureunana, sakabéh hirupna geus dipasrahkeun ka Mantenna. Inyana percaya ka Mantenna. Ceuk inyana mah pamohalan bisa cageur, ngan kukituna keur saréréa matak jadi catur. Pikeun sakabéhna téh keur inyana mah jadi ageman yén Gusti nu mahakawasa, Pangéran murbéhing alam mikacinta inyana kitu ayana.
- Advertisment -

Most Read

Kolaborasi bank bjb dan Goopo.id, Peternak Bisa Jual Hasil Ternak Secara Online

Bandung, Bewarajabar -- Guna memberikan referensi kemitraan bagi para debitur atau nasabah bank bjb serta upaya memperluas jaringan bisnis perusahaan, bank bjb melalui Divisi...

Magnificent Breadtalk Cakes Festival, Tampilkan 20 Jenis Varian Cakes

Bewarajabar.com - BreadTalk Indonesia dengan bangga kembali mempersembahkan Cake Festival yang ditujukan bagi para pecinta cake dan customer setia BreadTalk Indonesia. Pada event Cake Festival...

Dorong Kesejahteraan Ekonomi Masyarakat, bank bjb Gandeng DMI Jabar Salurkan Kredit Mesra

Bandung, Bewarajabar -- Sebagai bank pembangunan daerah (BPD), bank bjb memiliki komitmen tinggi dalam mendorong peningkatan kesejahteraan ekonomi masyarakat melalui rangkaian kolaborasi dengan berbagai...

Dansat Brimob Jabar Dampingi Kapolda Amankan Unras Buruh Di Gedung Sate

Bandung, bewarajabar.com - Sejumlah serikat buruh melakukan aksi unjuk rasa di depan Gedung Sate Bandung, Jawa Barat siang hari ini, Selasa, 30/11/2021. Unjuk rasa dilakukan...