Sabtu, Oktober 31, 2020
More
    Label Anggota Komisi C DPRD Kabupaten Bandung

    Tag: Anggota Komisi C DPRD Kabupaten Bandung

    Toni Permana : Angkutan Kota Online Eksistensi Programna Teu Boga Konsep jeung Arah nu Jelas

    Soreang, bewarajabar.com -- Eksistensi program angkutan online dianggap teu boga konsep nu jelas, padahal geus ngaluarkeun anggaran nu kawilang gede. Hal eta dijentrekeun ku...
    - Advertisment -

    Most Read

    Layang Kakuciwaan

    Sabada niténan hiji kajadian di situs sejarah Sunda Karang Kamulyan, Tatar Galuh, nyaéta hiji kalakuan anu teu pinuji. Nyaéta: Polah tingkah tanpa tatakrama di situs...

    IPDN Tanpa Kekerasan               

    Jatinangor, bewarajabar.com - IPDN ( Institut Pemerintahan Dalam   Negeri ) asalnya, APDN ( Akademi Pemerintahan Dalam Negeri ). Awal mula berdirinya di Malang Jawa...

    Polsek Coblong Melaksanakan Giat Operasi Yustisi Penegakan Disiplin

    Bandung, bewarajabar. com - Waka Polsek Coblong AKP Satia Mulya H, SE, MH bersama Personil Dan Linmas Kecamatan, melaksanakan Operasi Yustisi sesuai dengan Instruksi...

    Patroli Berskala Kecil Polsek Bandung Kidul Tekan Kriminalitas dan Gangguan Kamtibmas 

    Bandung, bewarajabar.com - Jajaran Polsek Bandung Kidul Polrestabes Bandung, melaksanakan Patroli Mobile berskala kecil wilayah hukum Polsek Bandung Kidul dipimpin Pawas Ipda Hidayat Panit...