Pemkot Bandung Bakal Ngawangun MPP

oleh

Bandung, bewarajabar.com – Pemkot (PemerintahKota) Bandung ngarencanakeun bakal ngawangun MPP (Mal PelayananPublik).Eta pangwangunan mal ngarupakeun bagian tinakomitmen Pemkot Bandung pikeun nyadiakeun pelayanan public kalayan nyugemakeun. Pemkot Bandung sabenerna geus ngarencanakeun nyieun MPP geusheubeul.Ngankiwari, Pemkot Bandung  masih nitenan tempat nu payus tur sadia jadi lokasi MPP.

MPP ngarupakeun tempat pelaksanaan pelayanan publik nu mangrupa barang jasa atawa pelayanan administrasi.Eta konsep disawalakeun enggoning ngalegaan fungsi pelayanan terpadu boh pusat, daerah, sarta BUMD jeungBUMN dinararaga nyadiakeun pelayanannu gancang, gampang, kahontal, turaman, sarta tumaninah. Payung hukumna, nyaeta Permen PAN & RB No 23/2017 ngeunaan Penyelenggaraan Mal Pelayanan Publik.

Walikota Bandung Oded M Danial nyebutkeun yen aya sababaraha opsh ilokasi.Salah sahijina nyaeta gedong urut Mataharidi Jalan Banceuy.Sabab, PKS (Perjanjian Kerja Sama) tumali jeung eta gedong bakal rengse moallila deui.

“Lianti eta bias wae ngagunakeun komplek perkantoran di Jalan Cianjur. Tinggal ngarelokasi Dinas PU (PekerjaanUmum), Distaru (Dinas Tata Ruang) jeung DPMPTSP (Dinas Penanaman Modal & Pelayanan Terpadu Satu Pintu),” ceuk Oded, di Pendopo Kota Bandung, sawatara waktu katukang.

Nurutkeun Oded, Kota Bandung geus sapasyusna ngabogaan MPP pikeun ngaronjatkeun ajen turta pelayanan publik. Manakomo, kota nu digeugeuh ku2,4 juta penduduk ieu ngabutuhkeun gancangna dina saniskara sektor.“Euweuh alesan Kota Bandung teun yieun MPP. Geus aya rencana turta tempatna.Kiwari Sekda keurnitenan tempat nu merenah pikeun MPP,” tandesna.

Jeroningkitu, Deputi Bidang Pelayanan Publik Kementerian Pendayagunaan Aparatur & Reformasi Birokrasi, Diah Natalia nembrakkeun, siap ngabantu Kota Bandung. Reueus turta ngarespon positif Pemkot Bandung nu rek nyawalakeun eta program.

Bakal ngarojong kahayang Pemkot Bandung, turta ngabantu supervisi. Lain saukur dina tahap awal tapi nepika jalan bakal terus dibantu pikeun evaluasi. “Kaasup mere saran tur ngoordinasikeunna, hususna jeung pihaknu aya patula patalina di level pusat,” ceukDiah.

Manakomo, eta program geus diapresiasi kusababaraha pihak lantaran mampuh ngaakselerasi saniskara program, hususna dina ningkatkeun EoDB  (Ease of Doing Business) di Indonesia. “Geus ngaintegrasikeun pelayanan perizinan di Samsat, generasi kadua di PTSP .Di generasi katilu ieu nawarkeun konsep mal pelayanan publik, nengetan kaberhasilan di nagara sejen turta ngombinasikeunnana jeung kaarifan lokal di nagara urang,” tandes Diah.(  dadan  )