Indonesia Website Awards
Jumat, April 16, 2021
More
    Beranda Saniskara Tutuwuhan

    Saniskara Tutuwuhan

    Kamus Ngaran Tutuwuhan Sunda-Indonesia-Latin

    acung, kembang gaceng, iles-iles, Amorphophallus variabilis adas, adas, Foeniculum vulgare adas-adasan, kembang gundul, bunga kenop, Gomphrena globasa ades, kenikir, marigold afrika, Tagetes erecta ajeran, jintan, daun kucing, daun...

    Rujak Benda

    Di Pasundan tatar kaler model di Karawang disebut Benda atawa Peuteuy selong. Di wewengkon sejen disebut Bandara, Peupeuteuyan, Kamalandingan, Malanding atawa Palanding. Basa nasionalna...

    Balingbing Buah Bentang

    Buah ngora Balingbing warnana hejo kolot. Wangunna segi lima. Rasana kesed. Biasana sok dirujak petis dicampur jeung bungbuahan sejenna, kayaning: jambu kulutuk, cereme jeung...

    Sayur Asem Make Asem

    Di Pasundan tatar kaler model di Karawang, sayur asem disebut angeun haseum. Bahanna biasana nangka ngora, gedang ngora, kacang panjang, tangkil jeung asem. Bungbuna...

    Antanan Rambat Ubar Nyeri Sirah

    Antanan rambat atawa Antanan gede biasana jadi di gawir (tanah handap sisi wahangan) nu beueus balukar keuna rembesan cai ti tonggoheunna, tur tanahna sabagian...

    BERITA TERBARU

    Lebih