DKP Jawa Barat Ngayakeun Uji Publik Konservasi Basisir

oleh
Uji Publik Rencana Pengelolaan & Zonasi Kawasan Konservasi Taman Pesisir Pangandaran, di Aula Desa Legokjawa Kecamatan Cimerak Kabupaten Pangandaran, sawatara waktu katukang.

Pangandaran,  –  Sawatara waktu nu kaliwat, DKP (Dinas Kelautan dan Perikanan) Provinsi Jawa Barat, dina ieu hal Bidang Kelautan ngalaksanakeun Kegiatan Uji Publik Dokumen Rencana Pengelolaan dan Zonasi Kawasan Konservasi Taman Pesisir Pangandaran, lumangsung di Aula Desa Legokjawa Kecamatan Cimerak Kabupaten Pangandaran.

Kagiatan  diluuhan ku instansi katut stakeholder kabupaten satempat, sarta Pokmaswas Konservasi. Kagiatan nyoko kana Permen KP RI Nomor 31 Taun 2020 ngeunaan Pengelolaan Kawasan Konservasi.

Kawasan Konservasi perairan nyaeta kawasan perairan nu dijaga, dilola ku sistem zonasi, pikeun ngawujudkeun ngalola sumber daya lauk sarta lingkunganna sacara terus terusan. Kawasan konservasi taman basisir ngarupakeun salah sahiji bagian tina kawasan konservasi perairan. Ku dilaksanakeunna eta kagiatan tangtuna bakal aya output dokumen rencana ngalola zonasi kawasan konservasi jadi panduan operasional dina ngalola kawasan konservasi.