Sign in

Sign up

Warta Sunda

September 12, 2019

Kemenag Kota Bandung Mateakeun Sakip Lakip

0 98 Views

Bandung, bewarajabar.com – Enggoning ngaronjatkeun ajen atawa kualitas ngalarapkeun manajemen kinerja nu sajalan tur konsisten jeung dilarapkeunna reformasi birokrasi sarta kahontalna hasil program kerja jeung pelayanan publik nu leuwih hade tur mibanda kualitas, Kemenag (Kementerian Agama) Kantor Kota Bandung ngayakeun kagiatan nyusun SAKIP LAKIP (Sistem Akuntabilitas Kinerja Instansi Pemerintahan-Laporan Akuntabilitas Kinerja Instansi...

Selengkapnya
September 12, 2019

Gowes Kemerdekaan Ngadongkrak Pariwisata Basisir Pangandaran

0 60 Views

Pangandaran, bewarajabar.com – Kagiatan Gowes Kemerdekaan nu diayakeun ku PT Pindad (Persero), diiluan 600 peserta kalayan rutena Tasikmalaya-Pangandaran, Minggu (25/8/2019) nu kaliwat. Para peserta nyorang jarak 100 KM, start di Makodim 0612/Tasikmalaya sarta finish di Pantai Timur Pangandaran, Jawa Barat. Direktur Utama PT. Pindad (persero) Abraham Mose nembrakkeun, eta kagiatan ngarupakeun tarekah...

Selengkapnya
September 7, 2019

Ceuk Kadisdik Jabar : Guru Kudu Kreatif, Inovatif, tur Wedel Motivasi

0 85 Views

Bandung.bewarajabar.com – Jaman baheula guru nyaeta hiji-hijina sumber informasi. Ngan, kiwari henteu deui, aya mesin atawa perangkat paragi neangan informasi nu luar biasa, nyaeta Google jeung Youtube. Ngan ngagunakeun dua ramo, sakabeh informasi nu dibutuhkeun geus nyampak. Ku kituna guru kudu inovatif tur kreatif. Kitu ditembrakkeun Kadisdik Provinsi Jawa Barat Dr....

Selengkapnya
September 3, 2019

Ngaoptimalkeun Hasil Kelautan & Perikanan : Pemprov Jabar Gawe Babarengan Jeung Perinus

0 75 Views

Bandung, bewarajabar.com – Pemprov Jabar (Pemerintah Provinsi Jawa Barat) sapuk jeung Perinus (PT Perikanan Nusantara) pikeun ngaronjatkeun produk tur produktivitas perikanan, sarta karaharjaan pelaku usaha perikanan di Jabar. Gawe babarengan eta ngarupakeun bentuk realisasi program “Jabar Go To East” nu dialpukahan Gubernur Jabar Ridwan Kamil. Nota kasapukan eta ditandatangan langsung ku...

Selengkapnya
Agustus 30, 2019

DPRD Jabar NgajenPanghasilan Guru di Pasisian Kudu Ngaronjat

0 81 Views

Bandung, bewarajabar.com –  Fraksi Golkar Amanah DPRD Jawa Barat mikahayang panghasilan guru di daerah pasisian ngaronjat. Maranehna kudu diperhatikeun kalayan daria batan guru di daerah nu geus maju. Kitu ditembrakkeun, Ketua Fraksi Golkar Amanah DPRD Jabar, Yod Mintaraga sarengsena Rapat Paripurna tumali jeung Pandangan Umum Fraksi-Fraksi kana Raperda Perubahan APBD Jabar...

Selengkapnya
Juli 7, 2019

Mang Oded Ngajurunglaku 2.605 Calhaj Kota Bandung

0 136 Views

Bandung, bewarajabar.com – Walikota Bandung, Oded M. Danial nitipkeun pameredih husus ka para Calhaj (calon jemaah haji) ti Kota Bandung nu bakal miang ka Tanah Suci taun 1440 Hijriah ieu. Sacara husus Walikota Bandung nu dipiwanoh Mang Oded meredih sangkan para Calhaj ngadoakeun Kota Bandung. “Mugia warga Kota Bandung dibere kasehatan,...

Selengkapnya
Juli 7, 2019

Wagub Jabar Nitenan PPDB 2019 di Bandung

0 137 Views

Bandung, bewarajabar.com – Wakil Gubernur Jawa Barat Uu Ruzhanul Ulum nitenan langsung pelaksanaan munggaran PPDB (Pendaftaran Peserta Didik Baru) Taun 2019 di SMA Negeri 8 Kota Bandung jeungSMK Negeri 3 Kota Bandung, Senen (17/6/2019). Antusias masarakat pikeun nyakolakeu anakna ka SMA/SMK kacida luhurna, eta hal katembong tina antrian panjang dina poe...

Selengkapnya
Juli 4, 2019

Kelurahan Cijagra Pangwedelna Inovasi di Jawa Barat

0 128 Views

Bandung, bewarajabar.com – Enggoning ngawujudkeun visi Kota Bandung Unggul, Nyaman, Sejahtera, tur Agamis, unsur kewilayahan giat mateakeun inovasi ku ngahadirkeun pelayanan publik nuprima. Eta hal nu jadi motivasi Kelurahan Cijagra terus nyawalakeun inovasi. Hasilna, pelayanan di kelurahan gampang diakses ku warga. Lian tikitu, Kelurahan nu perenahna di Kecamatan Lengkong eta sukses...

Selengkapnya
Juni 19, 2019

Ceuk Ketua Komisi V DPRD Jabar : Leungitkeun Istilah Sakola Favorit Dina PPDB 2019

0 131 Views

Bandung, bewarajabar.com — Kolot diperedih henteu maksakeun barudakna pikeun asup sakola favorit. Dina sistem PPDB (Penerimaan Peserta Didik Baru) 2019 geus ditetepkeun tilu jalur asup nu disadiakeun. Kitu diungkabkeun Ketua Komisi V DPRD Jawa Barat, Syamsul Bachri di Bandung, Senen (17/6/2019). “Lantaran ku sistem PPBD eta, tangtuna istilah sakola favorit kudu...

Selengkapnya