Sign in

Sign up

Warta Sunda

Mei 28, 2019

Ketua DPRD Jabar Nyangking Gelar Doktor Elmu Pamarentahan ti Unpad

0 219 Views

Bandung, bewarajabar.com – Ketua DPRD Provinsi Jawa Barat Ineu Purwadewi Sundari tinekanan ngahontal gelar doktor dina Bidang Studi Ilmu Pemerintahan, Fakultas Ilmu Sosial & Ilmu Politik, Universitas Padjadjaran sarengsena Sidang Promosi Doktor, kalayan hasil predikat cumlaude di Kampus Universitas Padjadjaran, Jalan Dipatiukur Kota Bandung, sawatara waktu katukang. “Alhamdulillah disertasi kuring nu...

Selengkapnya
Mei 27, 2019

Teu Lulus PPDB Tong Hariwang Swasta Buka Nepika 15 Juli 2019

0 203 Views

Bandung, bewarajabar.com – Calon peserta didik anyar diperedih henteu hariwang, mun seug teu lulus seleksi PPDB (Penerimaan Peserta Didik Baru) 2019. Sabab, pengumuman kalulusan PPDB 2019 dilaksanakeun dua minggu samemeh penutupan pendaftaran ka sakola swasta. Kitu diungkabkeun Tim Teknis PPDB 2019, Edy Purwanto. “Sakola swasta masih muka pendaftaran nepika 15 Juli...

Selengkapnya
Mei 26, 2019

Kabag TU Kemenag Jabar : Humas Teu Bisa Dianggap Enteng

0 271 Views

Bandung, bewarajabar.com – Peran Kehumasan di Kementerian Agama teu bisa dianggap enteng, lantaran Humas ngarupakeun corong pikeun Kemenag sarta garda panghareupna dina ngabentuk citra. Kitu ditembrakkeun Kepala Bagian Tata Usaha Kanwil Kemenag Provinsi Jawa Barat, H.A. Handiman Romdony sawaktu muka Rapat Koordinasi Sub Bagian Informasi & Humas, di Aula Usisa Al...

Selengkapnya
Mei 23, 2019

Ketum PB PGRI Optimistis Pasualan Kakurangan Guru Rengse Lima Taun

0 233 Views

JAKARTA, BEWARAJABAR.COM — PB PGRI (Pengurus Besar Persatuan Guru Republik Indonesia) optimistis pasualan kakurangan guru rengse dina lima taun kahareup. Kiwari, kakurangan guru geus nepi level psikologis sajuta dieusi ku tenaga pendidik honorer. PB PGRI ngajen, pamarentah ngabogaan komitmen pikeun ngarengsekeun kakurangan guru. Buktina ku saniskara program nu dilaksanakeun KemenPAN-RB (Kementerian...

Selengkapnya
Mei 21, 2019

KKP Ngayakeun Konsultasi Dilumakukeunna Permen UPI

0 134 Views

Bandung, bewarajabar.com — Dina raraga nyanghareupan rencana dilumakukeunna Permen (Peraturan Menteri Kelautan & Perikanan) ngeunaan UPI (Usaha Pembudidayaan Ikan) ka stakeholders nu aya patula patalina, KKP (Kementerian Kelautan & Perikanan) ngayakeun konsultasi publik di Bandung, Salasa (21/5/2019). Acara diluuhan Dinas Kabupaten/Kota sa-Jawa Barat, instansi sejen nu aya patula patalina, para pembudidaya...

Selengkapnya
Mei 11, 2019

Ngeusi Bulan Ramadhan PWI Kota Bandung Ngabagikeun Takjil

0 169 Views

Bandung, bewarajabar.com – PWI (Persatuan Wartawan Indonesia) Kota Bandung ngeusi Ramadhan ku ngabagikeun  takjil haratis kanu ngalaliwat disabudeureun Sekretariat PWI Kota Bandung di Stadion Sidolig Jalan Ahmad Yani No 262 Bandung, Juma’ah (10/5/2019). Ngabagikeun takjil haratis dilaksanakeun PWI Kota Bandung ngarupakeun bentuk kanyaah tur ngajenan ka kaum muslim nu keur ngalaksanakeun...

Selengkapnya